اصفهان میزبان فعالین گردشگری ایران

اصفهان میزبان فعالین گردشگری ایران

1403/9/13 15 0

اصفهان میزبان فعالین گردشگری ایران

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری در اصفهان

چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری از تاریخ ۸ تا ۱۱ آذرماه سال جاری در شهر تاریخی اصفهان برگزار خواهد شد. این رویداد مهم به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین نمایشگاه‌های صنعت گردشگری در کشور، فرصتی بی‌نظیر برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های صنعت گردشگری کشور و تعامل با فعالان این حوزه در سطح بین‌المللی به شمار می‌آید.

امروزه صنعت گردشگری صنعت گردشگری به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بخش‌های اقتصادی جهان، نقش حیاتی در ایجاد اشتغال، افزایش درآمدهای ملی و توسعه پایدار دارد. این صنعت به ویژه در دوران پساکرونا، به عنوان یک موتور محرک برای احیای اقتصاد کشورهای مختلف شناخته می‌شود. بر اساس آمارهای جهانی، گردشگری در سال‌های اخیر توانسته است سهم قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی (GDP) بسیاری از کشورها را به خود اختصاص دهد. با توجه به اهمیت این صنعت، برگزاری رویدادهای مرتبط با آن در داخل کشور می تواند فرصتی به منظور توسعه ظرفیت های بالقوه و فرارفتن از اقتصاد نفتی باشد.
 
هدف اصلی این نمایشگاه فراهم کردن بستری مناسب برای تبادل تجربیات، ارائه آخرین دستاوردها و نوآوری‌ها در صنعت گردشگری و صنایع دستی است. همچنین این نمایشگاه به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید همکاری میان فعالان بخش خصوصی و دولتی، معرفی جاذبه‌های گردشگری و صنایع دستی استان های مختلف حاضر در رویداد به بازدیدکنندگان خواهد بود. این نمایشگاه به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران، آژانس‌های مسافرتی و علاقه‌مندان به صنعت گردشگری عمل خواهد کرد.
 
این نمایشگاه با حضور مشارکت‌کنندگانی از استان‌های مختلف کشور از جمله تهران، اصفهان، البرز، همدان، خراسان جنوبی، قزوین و قم برگزار خواهد شد. همچنین سفارت‌های مالزی و پاکستان نیز در این رویداد مهم مشارکت خواهند کرد. همچنین زمینه فعالیت مشارکت‌کنندگان در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری اصفهان، شامل صنایع دستی، هتل‌ها و اقامتگاه‌ها، تجهیزات هتلداری، گردشگری سلامت و طبیعت‌گردی، شرکت‌های خدمات مسافرتی و آژانس‌های گردشگری، خدمات گردشگری الکترونیکی، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تأمین سرمایه، آموزشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان، خوراک و سوغات اقوام خواهد بود. تلاش شده است تا با حضور متناسب شرکت-های بخش خصوصی و دولتی، به هر دو گروه کمک شود بستر هم افزایی و همکاری را فراهم کنند. نهادهای دولتی از طریق تسهیلگری و بسترسازی و بخش خصوصی به واسطه سرمایه گذاری نقشی تأیین کننده در صنعت گردشگری ایفا می کنند.
 
برگزاری برنامه‌های جانبی در قالب «انتقال تجربه» یکی از ویژگی‌های بارز این دوره از نمایشگاه است که به فعالین و علاقه مندان این عرصه کمک می کند تا با آگاهی بیشتری در این مسیر گام بردارند. هدف از برگزاری این دست رویدادها ارتقاء سطح دانش فعالان این حوزه و معرفی روش‌ها و تکنیک‌های نوین در مدیریت و بازاریابی گردشگری است. به علاوه افزایش تعداد تولیدکنندگان تجهیزات کمپ و طبیعت‌گردی و حضور تولیدکنندگان صنایع دستی خارج از استان نیز به غنای این رویداد افزوده است.
 
این نمایشگاه همچنین بستری مناسب برای شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری کشور فراهم خواهد کرد. با توجه به پتانسیل‌های بالای ایران در زمینه گردشگری طبیعی، تاریخی و فرهنگی، سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌توانند با حضور در این رویداد با پروژه‌ها و طرح‌های جدید آشنا شوند و زمینه همکاری‌های مشترک را بررسی کنند. برگزاری چنین نمایشگاهی به یقین می‌تواند تأثیرات مثبت زیادی بر اقتصاد محلی داشته باشد. با جذب گردشگران بیشتر به اصفهان و معرفی ظرفیت‌های جدید در صنعت گردشگری، اشتغال‌زایی افزایش یافته و درآمدهای محلی نیز رشد خواهد کرد. در نهایت امید می رود که برگزاری چنین رویدادهایی به تقویت برند اصفهان به عنوان یک مقصد گردشگری و سرمایه¬گذاری در این زمینه کمک کند که در بلندمدت به توسعه هرچه بیشتر استان منجر خواهد شد.
 
 
 

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر