به گزارش واحد روابط عمومی شرکت نمایشگاه بین المللی استان اصفهان، استاندار اصفهان در دومین روز برگزاری سیزدهمین نمایشگاه تخصصی گردشگری با بیان اینکه شهرداریهای کشور در قلههای مدیریت شهری جهان هستند، گفت: بسیاری از کشورهای اسلامی نیازمند چنین نگاه و دانش مدیریت شهری هستند که میتوان با تهیه مستندات این کار را انجام داده و الگوی مدیریت شهری در ایران اسلامی را به سایر کشورها نیز تسری داد.
سیدرضا مرتضوی در آئین رونمایی و واگذاری ماشین آلات عمرانی، خدماتی و حملونقل درون شهری به شهرداریهای استان اصفهان، اظهار کرد: با توجه به ویژگیها، اقلیم، فرهنگ و آداب و رسوم یکی از مواردی که برای ایجاد احساس تعلق به محیط باید به آن توجه کرد، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است که متناسب با امکانات و ظرفیتهای موجود باید برای آن برنامهریزی کرد.
وی افزود: اگر از نگاهی بالاتر از سطح استان به کشور نگاه کنیم مشخص است که بضاعتهایی که در استانهای مختلف در حوزه طبیعت گردی و سایر حوزهها وجود دارد، میتواند ظرفیت جدیدی برای توسعه حوزه گردشگری باشد که شهرداران و دهیاران باید به آن توجه داشته باشند.
استاندار اصفهان گفت: مأموریتهای شهرداری از بدو تولد تا پس از فوت را شامل میشود و هیچ سازمانی این میزان تنوع فعالیت و خدمترسانی را بر عهده ندارد، بنابراین پرداختن به همه وظایف شهرداریها قابل تبیین براساس وظایف و مأموریتهای شهرداریهاست و اگر شهرداران در همه این حوزهها در پیوند با اقتصاد حرکت کنند، وضعیت شهرها بهبود مییابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: شهرداریها باید به فرهنگ و ارزشهای دینی و اسلامی نیز توجه داشته و برای آن برنامهریزی کنند، لازمه موفقیت در انجام وظایف برای شهرداریها وجود برنامهریزی است، انتظار میرود همه شهرداران مطابق با چشمانداز تعریف شده، برنامههای منسجمی داشته باشند تا به اهداف تعریف شده دست یابند.
مهران زینلیان اضافه کرد: یکی از مهمترین اهداف مدیریت استان، توسعه گردشگری در همه شهرها و روستاها است. انتظار میرود همه شهرها برای گردشگری برند ویژه و رویداد خاصی تعریف کنند که با آن شناسایی شوند.
وی اضافه کرد: استفاده از فناوریهای روز نیز از جمله مواردی است که در ارزیابی شهرداران استان مورد توجه قرار میگیرد. تعامل سازنده با فرمانداران و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا برای تقویت شهرداریها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به لزوم توجه به درآمدهای پایدار، گفت: به دنبال آن هستیم روشهایی ایجاد کنیم که شهرداران استان از نیاز به عوارض آلایندگی و مواردی از این دست بی نیاز شوند و بتوانند منابع مورد نیاز خود را از محلهای پایدار تأمین کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: برگزاری رویدادهای مختلف در مناسبتهای ملی، مذهبی و تاریخی از جمله مواردی است که در ارزیابی شهرداران به آن توجه میشود، این موضوع زمینهساز ارتباط و تعامل سازنده و نشاط و پویایی در بین شهرداران و مردم است.
نادر آخوندی افزود: زیرساختهای ارائه خدمات در استان در سالهای اخیر بسیار ضعیف شده به نحوی که در حمل و نقل، ماشینآلات عمرانی و آتش نشانی شرایط خوبی نداریم، اما در دولت سیزدهم به روز رسانی و ایجاد زیرساختهای حمل و نقل و ماشینآلات به طور ویژه مورد توجه قرار گرفت.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه در مجموع ۱,۸۰۰ میلیارد تومان برای واگذاری ماشینآلات به اصفهان تخصیص یافته است، گفت: در دولت سیزدهم در یک نوبت ۱۹۷ ماشین آلات و با ارزش بیش از ۱,۱۰۰ میلیارد تومان و اکنون ۲۱۶ ماشین عمرانی و حمل و نقل شهری به ناوگان شهرداریها اضافه شد. امید است این روند ادامه یافته و تعداد ماشینآلات تخصیص یافته بیشتر شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز ۵۰ اتوبوس، ۱۵۴ ون، ۹ دستگاه کمپرسی و یک دستگاه آتشنشانی و بیل مکانیکی به ۵۰ شهرداری از استان اصفهان واگذار میشود.